โš ๏ธ Website ini khas untuk anda yang betul-betul nak kami bantu selesaikan masalah badan anda !


"Umur Makin Hari, Makin Bertambah..
Makan Tak Jaga..
Langsung Tak Bersenam Tapi Nak Kurus?"

๐Ÿšซ AWAS! Sila tinggalkan website ini jika anda tak nak kami bantu. Kami akan tolong pada anda yang betul-betul SERIUSย nak settle kan masalah ini. Teruskan bacaan untuk tahu perkongsian.

  • Epal hijau membantu melawan masalah pembuangan, melancarkan glukosa dalam darah, dan melawan kolestrol jahat dalam badan.
  • Oat pula membantu anda mengawal paras gula dalam darah dan melambatkan rasa lapar.
  • Psyllium Husk pula membantu melegakan sembelit, merawat diarrhea dan baik untuk jantung anda.
  • Anggur pula membantu melawan enzim penghasilan lemak dan juga mecegah obesiti.
  • Lemon sangat membantu membakar lemak lebih cepat dari berdiet biasa.
  • Lemon sangat membantu membakar lemak lebih cepat dari berdiet biasa.

HALAL KE?

Dah tak ragu-ragu kan?

Cuba Anda Bayangkan..

Dah la halal dan lulus kkmย pulak tu. Tunggu apa lagi? Nak tau lebih lanjut tak?

Ramai yang pm kami untuk tanyakan KHASIAT nie.. baik ๐Ÿ˜Š jom kami kongsikan..

memperkenalkan..

KAPSUL APPLE FIBER PLUS

Kapsul Apple Fiber Plus dihasilkan dengan ekstrak Apple bermutu tinggi dan berkualiti tinggi. Epal Hijau membantu melawan masalah pembuangan, melancarkan aturan glukosa dalam darah, dan menghasilkan kolestrol baik untuk melawan kolestrol jahat dalam badan. Terdapat juga bahan sokongan seperti oat & psyllium husk, daun cassia, anggur dan juga lemon. Ia sangat sesuai untuk kempiskanย  perut.ย  Sangat cepat kerana toksin keluar seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan disingkirkan dari badan.ย 

Apa Kata Mereka Yang Dah Cuba KAPSUL APPLE FIBER PLUS Nie?

boleh tengok sendiri kesannya..๐Ÿ‘‡

โœ”๏ธ Membantu anda menghilangkan selulit hasil dari pengecilan saiz anggota badan secara ketara.

โœ”๏ธ Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.

โœ”๏ธ Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.

โœ”๏ธ Berat badan semakin berkurangan secara berperingkat.

โœ”๏ธ Menjadikan usus lebih aktifย  untuk memudahkan penghadaman.

โœ”๏ธ Membantu hilangkan perut buncit

โœ”๏ธ Merangsang aktiviti otak untuk menghilangkan rasa letih dan memberi tenaga.

โœ”1 Botol (30 capsule)
โœ”ย 30 MINIT Sebelum bersenam (Comfirm peluh mencurah2)
โœ”ย 30 MINIT Sebelum sarapan
โœ”Sehari sekali atau 2 kali

cuba bayangkan lagi, anda amal je Kapsul Apple Fiber nie, anda akan rasa..

โœ… Bertenaga.

โœ… Hormon stabil.

โœ… Berat badan berkurang.

โœ… Bacaan kolestrol menurun.

โœ… Toksin dalam badan juga berkurang.

โœ… Kurang selera makan.

โœ… Serta, melancarkan dan membaik pulih peredaran darah.

Nak urus restoran bukannya senang, tambah-tambah pelanggan ramai..

perlukan LEBIH TENAGA.. Kak minum jer Nurrine Susu Kunyit nie. Terus bertenaga!๐Ÿฅฐ anda mesti kena try!

Cuba lihat testimoni lagi

Kesannya memang terbaik, banyak yang gembira bila amalkan Kapsul Apple Fiber Plus ni..

Berapa Harga Nurrine Susu Kunyit Ni?

Untuk memilik Apple Fiber Plus ini sebenarnya mudah sahaja dimana sis perlu klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan.

Untuk menempah, anda perlu laburkan sebanyak..

Nak order.. tapi duit dalam akaun online banking tak cukup?nak bankin tapi bank jauh?

jangan risau๐Ÿ˜Š
kak dah sediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery). Order jer dulu dibawah.. sampai barang pada anda, baru bayar pada abang posmen. Mudah kan? Selamat Kan?

Untuk COD ini, Ninjavan akan datang hantar Kapsul Apple Fiber ni. Caj tambahan RM15 akan dikenakan. Ninjavan akan call anda sebelum datang hantar barang..

Klik butang tempah sekarang ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Anda Masih Ragu?

100% Wang Anda Dikembalikan!

Halo!

โœ… Ya, Kami akan pulangkan 100% andai Kapsul Apple Fiber ni tak tak berkesan langsung selepas mengikut cara tips kami bagi.

โœ… Kami yakin apa yang jual, sebab kami sendiri alami masalah ini.

Sering Ditanya...

Untuk anda yang ada masalah badan, yang ingin detokskan badan dan kuruskan badan,

Anggaran 3-4 hari bekerja. Ninjavan akan call dulu sebelum datang hantar barang.

Scroll to Top